23948sdkhjf

Livstidsgaranti på ren luft

Leverantören av luftreningslösningar, Qleanair Scandinavia AB, visar på Plastteknik Nordic de luftreningslösningar som är bäst lämpade för just plastindustrin och nyttan de gör för att skydda dess människor, produkter och processer.

–Vi har erfarenhet av plastproducerande kunder som vi hjälpt med skräddarsydda lösningar för just deras behov, från ISO-klassade renrum till produktionsmiljöer med större partiklar, säger Sofie Lundgren, försäljningschef Norden.

Hon anser att den medvetenhet kring vikten av ren luft som tog fart under pandemin håller i sig. Många företag påverkas i hög grad av ökade energipriser, och där kan luftrening ha en positiv effekt på både energiförbrukning och processeffektivitet.

Annat nytt som hänt vid QleanAir, är att företaget under 2022 lanserade QleanAir Connect som möjliggör övervakning och fjärrstyrning av dess luftrenare. I början av året lanserade bolaget även en luftrenare, vilken är en av de få luftrenare på marknaden som klarar de tuffa kraven för luftrenare från VDI (tyska ingenjörsförbundet) om partikelavskiljning, ljudnivå och turbulens.

Avslutningsvis säger Lundgren att QleanAir erbjuder livstidsgaranti på sina produkter och säljer oftast ren luft som en tjänst med ett fullservicepaket.

–Det innebär att vi kan garantera luftkvaliteten över tid. Vi har en cirkulär affärsmodell och rekonditionerar och återanvänder enheter för att minimera vår klimatpåverkan, säger hon. Monter A:06

Artikeln är en del av vårt tema om Plastteknik Nordic 2021.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079