23948sdkhjf

Smart och hållbar automation

I sin monter visar Wemo Automation AB en automationslösning med sin nya 8-7 xDesign samt en ABB-robot. Värnamoföretaget har uppgraderat sin digitala plattform Wemo Connect 4.0, vilken också demonstreras. 

Johannes Kjellgren, vd för Wemo Automation, säger att året börjat bra för Wemo, med en hel del förfrågningar på nya projekt. Annat spännande som händer hos tillverkaren är att de bygger kompetens inom automation inom plastindustrin, hantering och uppkopplade produkter. Detta innebär också nyanställningar inom såväl försäljning och service som utveckling.

Johannes Kjellgren säger att automationstrenden fortsätter och för att minska kostnaderna och öka lönsamheten hos dess kunder. Även bristen på arbetskraft driver automationstrenden framåt.

-Kortsiktigt börjar vi se ljuset på vår komponentbrist som vi haft det senaste året, och är mycket snart nere på normala leveranstider. Långsiktigt, så håller vi på att implementera vår strategi mot att bli en ledande värdeskapare inom smart och hållbar automation, säger han. Monter E:03

Artikeln är en del av vårt tema om Plastteknik Nordic 2021.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094