23948sdkhjf

Labotek:s tre produktnyheter

Labotek Nordic AB visar tre nya produkter. Företagets egna transportband Dynacon, ett nytt tempereringsaggregat från Sise samt en demotork från Akkatek där man kan se tekniken i genomskärning.

Jonas Svensson, vd för Labotek Nordic AB säger att årets första månader inletts helt fantastiskt.

- Vi kommer att få till ett all time high här i april. Vi är idag mer än dubbelt så stora som när vi gick in i pandemin och vi återinvesterar kraftigt in i verksamheten med flera nyrekryteringar just nu, säger han

För tillfället håller Labotek på med fyra nyrekryteringar. Det är både på sälj, service och administration med övervikt på sälj, säger Svensson.

Den stora trenden just är energi. Jonas säger att det är väldigt högt tryck inom två områden just nu. Inom området energisnåla torkar från Akkatek kan Labotek erbjuda den absolut snålaste tekniken på marknaden, säger han. Tydligt är även att intresset för företagets kylsystem från Frigel ökat.

- Just nu håller vi på att ta fram en strategi fram till 2026 där vi kommer lägga än mer fokus på att ta ett än större ansvar hos våra kunder. Detta kommer främst att ske i form av mänskliga resurser där våra tjänster efterfrågas starkt. Vi vill kunna erbjuda det absolut starkaste och modernaste programmet på marknaden. Förbyggande service växer snabbast av alla områden hos oss och vi vill kunna erbjuda nya innovativa digitala lösningar inom detta område, säger Jonas Svensson. Monter E:21.

Artikeln är en del av vårt tema om Plastteknik Nordic 2021.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081