23948sdkhjf

Träffa Polykemi och Rondo Plast på Elmia Polymer!

| Medlemsnyhet | Företag Polykemi AB

Polykemi AB, som firar 50-årsjubileum i år, presenterar flera spännande produkter på Sveriges största plastmässa Elmia Polymer, som går av stapeln mellan den 15-18 maj i Jönköping.

– Polykemi fortsätter att satsa framåt och vi har siktat in oss på en gemensam monter som vi kommer att dela med kollegerna från dotterbolaget Rondo Plast, säger Peter Rosengren, teknisk säljare och projektledare på Polykemi. Enligt oss är Elmia Polymer årets mässa på nordiska marknaden under 2018 och vi vill givetvis finnas där kunderna är.

Polykemi, som tillverkar kundanpassade plastcompounds i världsklass, och Rondo Plast, som erbjuder en kvalitetssäkrad och återvunnen plastråvara, kommer att ha fem representanter på plats för att berätta om de senaste innovationerna och utvecklingen av nya material.

Peter Rosengren vill särskilt lyfta fram tre olika material som han anser har intressanta egenskaper:

  • POLYlux PC/PBT som är en vidareutveckling med ett bredare processfönster än tidigare. 
  • POLYfill PP-HC, vår storsäljare, är ett alternativ till PA och PBT med glasfiber vilket ger lägre densitet, mindre miljöpåverkan och lägre energiåtgång. 
  • SCANREX PPA-material som numera finns tillgängliga i flera standardkvaliteter och där utvecklingen fortskrider.

– Vi har 50 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder hitta rätt material och under den tiden har åtskilliga projekt genomgått utveckling och försäljning på Polykemi och Rondo Plast. Passa på att komma och träffa oss för att diskutera dina projekt, oavsett om du är i behov av nyvara eller återvunnen plast, om du har produktion i Europa, USA eller Asien. Vi har den rätta kompetensen, avslutar Peter Rosengren.

Medlemsnyhet

Företag
Polykemi AB

Box 14
271 21 YSTAD
Sverige
Polykemi AB

Sänd till en kollega

0.073