23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Automationslösning för en bättre arbetsplats

Vet du att vi på Wemo kan göra din arbetsplats säkrare samtidigt som produktionskostnaderna minskar?

Wemo är en av världens ledande tillverkare av linjära robotar. Vad många inte vet, eller tänker på, är att vår expertis sträcker sig längre än så. Förutom att designa, konstruera och tillverka innovativa robotar så utvecklar vi också användarvänlig mjukvara, erbjuder uppskattade tillbehör och skapar skräddarsydda materialhanteringslösningar. Allt detta med ett enda syfte: att öka hållbarheten, produktiviteten och lönsamheten för dig och företaget där du arbetar.

Har din arbetsplats förbättringspotential?

Arbetsplatser ser olika ut och arbetsprocesserna varierar. Oavsett vilken bransch du befinner dig i finns det stor potential för förbättringar med hjälp av automationslösningar. På Wemo är vi experter på att identifiera och automatisera arbetsprocesser för att förbättra olika branschers arbetsplatser. Varje bransch har sina egna unika behov, vilket kräver skräddarsydda lösningar. Inom plastindustrin kan vi skapa unika lösningar för hantering av detaljer. I ett lagerflöde kan roboten hantera tunga och repetitiva uppgifter för att förebygga belastningsskador. Inom livsmedelsbranschen kan en automationsprocess effektivisera förpackningsprocessen genom att öka hastigheten och säkerställa kvalitet, samtidigt som den minimerar mänsklig beröring och uppfyller strikta hygienkrav. 

⚠️ Säkerhet
En automationslösning förbättrar säkerheten på arbetsplatsen särskilt när det handlar om arbetsergonomi. Genom att automatisera tunga lyft, repetitiv belastning och andra riskfyllda uppgifter så ökar medarbetarnas välbefinnande och risken för arbetsrelaterade skador och olyckor minskar. Ett annat plus är att medarbetarna frigörs och kan bli en välkommen resurs inom andra områden i produktionen.

✅ Flexibilitet
Våra automationslösningar kan enkelt anpassas för att möta dina specifika behov. Oavsett om du behöver ändra produktionskrav eller anpassa dig till förändringar på marknaden, så kan vi snabbt och effektivt hjälpa dig att uppnå dina mål utan stora investeringar i ny utrustning eller långa utbildningsperioder. Våra lösningar är modulbaserade och det är enkelt att såväl skala upp som skala ner automationen.

💰♻️Kostnadsbesparingar och miljö
Med automatisering kan du minska dina produktionskostnader på lång sikt. Detta inkluderar minskade kostnader för arbetskraft, färre felaktiga produkter och mindre spill av material. När vi utvecklar våra robotar så har vi hållbarhet i fokus. Vi har till exempel utvecklat Eco-mode och Air Saving Control (ASC) . Våra testprogram visar att man kan spara upp till 25 procent av robotens energiförbrukning genom att aktivera Eco-mode. På samma sätt fungerar våra gripdon med vakuum. Aktiveras ASC så kan du minska tryckluftsförbrukningen med upp till 90 procent! Genom att automatisera vissa arbetsuppgifter kan vi hjälpa dig att minska din miljöpåverkan genom att färre resurser används och avfallet därmed blir mindre.

💯Tillförlitlighet
Våra automationslösningar garanterar hög precision och konsekvens i dina produktionsprocesser. Detta leder till ökad tillförlitlighet och minskad variation i produktkvaliteten.

⏱️Tidsbesparingar
Våra automationslösningar sparar värdefull tid och ökar produktionshastigheten. Detta leder till kortare ledtider och snabbare leveranser till dina kunder.

🙌🏻 Innovationskraft
Med automatisering frigörs medarbetarnas tid för mer kreativa och innovativa uppgifter. Tillsammans kan ni skapa nya idéer och förbättringar som gör ert företag ännu mer konkurrenskraftigt på marknaden.

 

En automationslösning signerad Wemo hjälpte Power International Logistics »

Lär dig mer om Wemos produktsortiment »

Vill du diskutera automationslösningar? Kontakta oss »

Wemo Automation AB
Bredastensvägen 12
331 44 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563115491

Kontaktperson

Johannes Kjellgren
CEO
johannes.kjellgren@wemogroup.com

Sänd till en kollega

0.047