23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KmK Instrument är ny distributör för Stresstech i Sverige

KmK Instrument AB i Västerås och Stresstech Oy i Finland har tecknat ett samarbetsavtal där KmK Instrument övertar ansvaret för distribution, försäljning och service av Stresstechs produkter i Sverige från 2024-01-01.

KmK instrument erbjuder olika former av mätutrustning till företag inom svensk industri. Med specialistkompetens inom mätteknik, materialprovning och oförstörande provning hjälper man till att hitta rätt mätlösning för alla tillämpningar. KmK Instrument AB är ackrediterade enligt internationella standarden ISO/IEC 17025:2017. Ackrediteringen omfattar ambulerande kalibrering av tryck- och dragprovningsmaskiner samt hårdhetsprovare, vilket utgör en del av serviceverksamheten där 6 tekniker ingår. KmK Instrument har över 30 års erfarenhet av oförstörande provning främst avseende sprickprovning med elektromagnetiska metoder, så som virvelström med flera, och som integreras direkt i produktionslinjer.

Per Lundin och Stress Service som fram till 2022-12-31 varit distributör, samt arbetat med Stresstech i Sverige i olika konstellationer sedan 2000, kommer att vara behjälplig med övergången.

Stresstech levererar exempelvis automatiserade och manuella system för kvalitetskontroll av material i slip- och härdningsprocesser baserat på den väletablerade metoden Barkhausen Noise samt mätningar av restspänningar i material med tekniken Röntgendiffraktion. Läs mera om Stresstechs lösningar rörande Barkhausen Noise metoden och Röntgendifferaktion på vår hemsida eller direkt hos Stresstech.

För mer information gällande denna nyhet, vänligen kontakta Anders Vallenfjord, VD. KmK Instrument AB’s enligt följande:

Telefon: 070-751 42 63
Adress: Regattagatan 8A, 723 48 Västerås
E-post: anders.vallenfjord@kmk-instrument.se
Internet: www.kmk-instrument.se

KmK Instrument och Lundin Stress Service planerar tillsammans en Barkhausendag den 6 februari för användare och intressenter inom Barkhausenmetoden. 

 

 

 

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.032