23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Centramec presenterar en ny generation styrningar

Målet var att uppgradera och utveckla våra befintliga styrningar för att möta morgondagens behov. Centramec har utvecklat egna styrningar under 20 års tid. Styrningar som enkelt kan styras på plats eller där du befinner dig just nu. Målet var att ta fram en standardstyrning med möjlighet att göra anpassningar och funktioner som passar just era behov. Läs mer om Centramec centralstyrning för upp till 32 st vakuumstationer här.

KRAFTFULL STYRNING FÖR KVALITET OCH DRIFTSÄKERHET. 

Användarvänlig och driftsäker styrning för upp till 32 st vakuumstationer. CC-serien är en kraftfull styrning med många olika funktioner. Det är ett driftsäkert system med flera möjliga optioner. Basvarianten är PLC baserad och varje styrning är utbyggbar till storleken över. Den har en 10” touchpanel med tydliga symboler som visualiserar driften för användaren. 

  • Tillförlitlighet med kvalitetskomponenter
  • Flexibilitet
  • Användarvänligt gränssnitt
  • Upp till 144 transportstationer
  • Tydlig visualisering via HMI
  • Fjärrstyrning
  • Kundanpassning
  • Processövervakning 

FLEXIBEL STYRNING 

Centramecs centralstyrning kontrollerar allt från enstaka vakuumstationer till mer kompletta system med upp till 144 transportstationer och flertalet vakuumpumpar. 

KUNDANPASSADE LÖSNINGAR 

CC-serien är den kraftfulla styrningen med flera funktioner som möjliggör kundanpassande lösning som tex. kodade kopplingar, batchuppföljning, gemensam granulattransport eller individuell kontroll av granulathastigheten. 

ENKELT UNDERHÅLL OCH SERVICE 

Styrningarna har även flera funktioner som underlättar för underhåll och service då man kan avläser data från styrningen för tex. driftstider och arbetstryck. Möjlighet att notera data och intervaller gör att operatörerna enkelt ser avvikelser i systemet. 

LÅNG ERFARENHET 

CC-styrningarna har sitt ursprung i Centramecs styrningar från 90-talet och grundar sig på 40-års erfarenhet av de tuffa kraven från kunder. Fokus ligger på en robust konstruktion med enkelt handhavande och hög teknik. Egen tillverkning och utveckling gör kundanpassningar och framtida expansioner möjliga. 

Välkommen att kontakta oss för frågor och offert! 

Centramec AB
Mårdaklevsvägen 24
310 63 Älvsered
Falkenbergs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562014638

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.033