23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Centramec News Q2 2023

 Vår handlingskraft och flexibilitet har hjälpt många kunder. Där det inte finns en standardlösning eller produkt som är tillräckligt bra har vi hjälpt kunden att utveckla något nytt. Därför känns det väldigt inspirerande att kunna skicka ut ett nyhetsbrev där vi visar just våra egna produkter.

Centramecs egna produkter
Vår handlingskraft och flexibilitet har hjälpt många kunder. Där det inte finns en standardlösning eller produkt som är tillräckligt bra har vi hjälpt kunden att utveckla något nytt. Vårt sätt att arbeta har lett fram till att Centramec har samlat på sig många egna produkter genom åren. Därför känns det väldigt inspirerande att kunna skicka ut ett nyhetsbrev där vi visar just våra egna produkter.
En av Centramecs största styrkor är just möjligheten och viljan att blanda standardlösningar med kundanpassade. Vi konstruerar själva, men tar hjälp med tillverkningen i vårt nätverk av företag. Det ökar kunskapen bland alla våra medarbetare och kunden får en lösning som är framtagen att passa deras behov.

Nöjda användare i hela Europa
Vår mest spridda produkt är oktabinvändaren. Den togs fram till en kund som ville hantera oktabiner problemfritt med minimal kontaminering av granulatet i oktabinen. Nu är det snart 30 år sedan den första prototypen togs fram. Oktabinvändaren har visats på K-mässan flera gånger hos återförsäljare och vi har nöjda användare i hela Europa som har förenklat sin hantering av oktabiner.

Vi skapar lösningar
De senaste åren har vi sett att det kan hända mycket både i Sverige och runt om i världen. I detta läge är det bra att inte vara helt beroende av en leverantör utan att klara sig själv. Vi vet att det kan ändra sig hos leverantörer.

Utmana oss med ett projekt, så kommer vi med en lösning!

Läs Centramec News Q2 här 

Centramec AB
Mårdaklevsvägen 24
310 63 Älvsered
Falkenbergs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562014638

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.081