23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Wemo Connect – ger dig både kontroll och frihet

Med Wemo Connect får du kontroll över produktionen. Du behöver inte ens vara på plats för att ha full överblick.

Har du full kontroll på maskiner och robotceller dygnet runt? Nej, det går ju inte. Man kan inte vara alert och vaken 24-7. Men, man kan installera Wemo Connect och låta Connect-appen göra jobbet. Med appen får du full kontroll på hela produktionen i realtid, oberoende av var du befinner dig.

Mikael Westerberg, Global After Sales Manager sammanfattar några fördelar med Wemo Connect 4.0.

Wemo Connect ger dig full koll på maskiner och robotceller dygnet runt
Wemo Connect är ett generöst verktyg för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i produktionen. Förutom att Connect är standard i Wemos premiumprodukter xDesign, xLine, sDesign och xPacker så innehåller alla Wemo robotar från 2023 års modell Wemo Connect 4.0. Har du robotar och övrig utrustning från andra tillverkare så går det att koppla ihop även dem med Wemo Connect. Faktum är du till och med kan lägga till kaffemaskinen om den är av modernare snitt.

Med Wemo Connect får du tillgång till all dokumentation
När du har installerat Wemo Connect så får du enkelt tillgång till mekaniska ritningar, elscheman och annan dokumentation för företagets robotar, transportband, Smartdrive och övrig utrustning. Dokumentationen finns tillgänglig i molnet och kan öppnas, laddas ner och skrivas ut vid behov. Via Connect kan du också smidigt ta del av de senaste manualerna och reservdelslistorna.

Wemo Connect 4.0 tar automatiskt backup på alla program som körs. Du väljer själv om backupen ska sparas på företagets egen server eller i Wemo-molnet.

Nyhet! Wemo Connect 4.0 ger dig kontroll över energi- och luftförbrukning
Tänk om du kunde mäta robotarnas energi- och luftförbrukning på ett smidigt sätt? Det kan du! Under 2023 släpper vi funktionen som ger dig full kontroll över nuvarande förbrukning men där du också kan se trender och upptäcka avvikelser. Connect-programmet hjälper dig att upptäcka potentiella läckor, mekaniska problem eller liknande. Du ser direkt hur programförändringar påverkar förbrukningen.

WRS – Wemo Remote Service
Wemos robotar tillverkade från 2023 är utrustade med Wemo Connect 4.0. Programvaran erbjuder en fjärrtjänst, Wemo Remote Service – WRS. Tjänsten skapar snabb och enkel kontakt med Wemo eller våra servicepartner. Genom fjärrstyrning kan vi koppla upp oss på din automationslösning och guida dig till problemlösning. Det blir också enkelt att se vilka reservdelar som behövs eller om det kanske krävs en programuppdatering. Alla mjukvarustyrda tjänster kan göras genom fjärrstyrning för att stilleståndstiden ska bli så kort som möjligt. 

Välj mellan olika sätt att visa produktionsöversikten
Wemo Connect kan visa driftstatus för upp till 88 robotar på en skärm. Du får en tydlig bild av vilka robotar som är i drift och vilka som står stilla i väntan på service. Det är upp till dig hur du vill att produktionsöversikten visas. Allt på en skärm eller varje produktionshall separat. Wemo Connect hjälper dig att optimera maskinernas prestanda och minimera risken för driftstopp.

Kostar Wemo Connect något?
Om du bokar en demo får du första året utan kostnad*. Vi koppar ihop dina robotar och ser till att allt fungerar. Om du har en äldre version av Wemo Connect och vill få tillgång till funktionerna hos Wemo Connect 4.0 tillkommer en uppgraderingskostnad. Den är för närvarande 11 900 kr.

Efter första året betalar du beroende på version:

  • Wemo Connect äldre version än 4.0
    9 €/ månad (ca 90/mån kr) exklusive Backup, WRS, Remote mjukvaruuppdateringar
  • Wemo Connect 4.0
    19€/månad (ca 209 kr/mån) inklusive Backup, WRS, Remote mjukvaruuppdateringar

*Uppdateringskostnad kan tillkomma om din version av Wemo Connect behöver uppdateras.

Tack Mikael!

Besök Wemo Connects webbplats och boka demo »
Lär dig mer om Wemos produktsortiment [engelska] »
Vill du diskutera automationslösningar? Kontakta oss »

Wemo Automation AB
Bredastensvägen 12
331 44 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563115491

Kontaktperson

MW
Mikael Westerberg
mikael.westerberg@wemo.se

Sänd till en kollega

0.094