23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vårt renrum är i full drift

Carlsson & Möller har förvärvat ytterligare en fastighet i Helsingborg och har därmed två moderna anläggningar för maskinbearbetning av konstruktionsplast samt möjlighet till renrumsjobb.

I samband med förvärvet av fastigheten investerades även i nya maskiner, bl.a. längdsvarv samt ytterligare 5-axliga överfräsar och cnc-svarvar. Carlsson & Möller har ökat sin exponering inom medicinteknik och för att möta efterfrågan på marknaden investerades det även i ett modernt renrum av ISO klass 8. I renrummet erbjuder vi oss att utföra bl.a. montering, kittning, tvättning, torkning och paketering. Vi erbjuder oss även att montera våra maskinbearbetade detaljer i konstruktionsplast med detaljer i exempelvis metall.

Branscher där krav på renrum finns är bl.a. inom medicinteknisk produktion, elektronik, forskning-, laboratorium och livsmedel. Kravet på strikt kontrollerade förhållanden och en kliniskt ren miljö är absolut nödvändigt för certifierat arbete inom medicin- och renrumsteknik.

Carlsson & Möller har ett av Sveriges största plastlager av halvfabrikat och en modern verkstad för skärande bearbetning.  Vi bistår även med konstruktionshjälp och applikationskunnande som stöd för era konstruktörer och medverkar även vid prototyptillverkning.

Har ni frågor om vårt renrum och hur vi tillsammans skulle kunna skapa gemensamma hållbara affärsmöjligheter, vänligen kontakta våra säljare:

 Välkommen till oss - tillsammans skapar vi nya möjligheter!

AB Carlsson & Möller
Box 22161
Besöksadress: Garnisonsgatan 45
250 23 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560570011

Kontaktperson

JSP
Jonas Stålhandske Palovaara
Marknadschef
+46 42 253826 jsp@c-m.se

Sänd till en kollega

0.047