23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

JUMO variTRON-automationssystemet expanderar

JUMO variTRON-automationssystemet imponerar med sin höga prestanda och sin modulära driftfilosofi. Tre nya moduler har nu lagts till i applikationsområdena.

Den 32-kanaliga digitala I/O-modulen levereras med 32 kanaler.
Av dessa är 17 konfigurerade som digitala utgångar med standardinställning. Upp till 3 valfria instickskort kan användas för att ansluta 5 digitala in- eller utgångar vardera. De digitala ingångssignalerna kan bearbetas vidare i JUMO variTRON´s centralenhet.
Omkopplingsstatus visualiseras med LED-displayer.

Den nya routermodulen med 2 portar utökar JUMO variTRONs centrala bearbetningsenhet med 2 systembusutgångar. Därmed kan systembussen överföras till den (lika) nya 3-ports routermodulen på andra DIN-skenor i samma eller andra kontrollskåp på upp till 100 m avstånd.
På detta sätt kan ingångs- och utgångsmoduler distribueras och automationssystemet kan ordnas på ett decentraliserat sätt. Adressering via roterande kodbrytare kan implementeras för speciella tillämpningar.

Samtliga 3 produkter möjliggör en snabb kabeldragning av driftspänning och systembuss genom att modulerna helt enkelt pluggas ihop.JUMO Mät- och Reglerteknik AB
Lilla Garnisonsgatan 33
254 67 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562711712

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031