23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

PUspec24/7™ differentierar din fjärrsupport

Vill du verkligen differentiera din fjärrsupport genom att skapa värde för ditt företag och dina kunder?

PUspec24/7™  - Augmented Reality AR and Smart Glasses kombo!

Programvaran som vi erbjuder utför fjärrstyrd AR-assistans som erbjuder ett omedelbart sätt att instruera fjärrtekniker. Programvaran fungerar på flera plattformar inklusive datorer, mobila enheter och bärbara enheter. Den kan också förbättras genom att använda smarta glasögon som tillåter handsfree-operationer på fältet. Vi förbättrar all verksamhet, inte bara serviceverksamhet. Vi kan använda era befintliga program. Se exempel i bifogad YouTube video "Mercedes Benz sätter in RealWear Assisted Reality med Microsoft-team över hela Turkiet"

RealWear ett exempel på flera smartglasögon vi kan erbjuda. Vi använder själva Realwear. Realwear är faktiskt inte smarta glasögon, det är en HMT= Head mounted tablet så de är fulla av möjligheter. Med röststyrning är de 100 % handsfree och tillåter handsfree-operationer. ATEX-versioner finns också tillgängliga. Vi hjälper dig med RealWear på alla mjukvaror som finns på marknaden.

PUspec24/7™ erbjuder Augmented Reality och Smart Glasses kombo! Möjligt att arbeta med PU Consulting AB 24/7 på distans. Vi samarbetar med dig gällande distribution, konsultation av nyutveckling. Vi använder PU Consulting ABs >10 års kunskap om verktyg för fjärrsamarbete för att effektivisera vårt samarbete på distans 24/7. 

Vi kan hjälpa dig på distans att arbeta effektivt på distans.

Låt oss diskutera och visa hur du:

  • förbättrar er verksamhet
  • förbättrar serviceverksamheten genom att arbeta handsfree

Läs mer eller ring oss!

Ulf Perell
PU CONSULTING AB
+46 (0) 722 344 202
ulf.perell@puconsulting.se 

PU Consulting AB
Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5568599293

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.04