23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

BlueLevel-2D avancerad lutningsmätning av 2 axlar samtidigt

Detta är en dröm för varje underhålls- och servicetekniker. Kompakt och precis enhet för att mäta två axlar på en maskin - samtidigt!

2-Axis Inclinometer BlueLEVEL-2D

Genom lanseringen av BlueLEVEL-2D så befäster återigen Schweiziska WYLER AG sin ledande position inom avancerade instrument för lutningsmätning.

Vid justering och inmätning av verktygsmaskiner måste oftast två axlar samtidigt mätas. Det nya högprecisa, två-axliga lutningsmätinstrumentet BlueLEVEL-2D är perfekt att användas för uppgiften. Instrumentet innehåller trots sitt lilla hölje två lutningsgivare i X- och i Y-riktning och kombinerar både färg och grafik i samma display.

Tack vare sin höga precision och kompakthet är instrumentet idealt att använda vid maskinuppriktningar både på maskinbas och maskindetaljer. Den kan användas som separat instrument eller i kombination med WYLER programvara.

Detta öppnar för nya möjligheter och tillämpningar vilket underlättar och kostnadseffektiviserar underhåll och övervakning av maskiner och maskindetaljer vid t ex.:

• Uppriktning av maskiner i 2 riktningar samtidigt
• Uppriktning av referensplattor
• Mätning av Pitch & Roll på maskiner
• Uppriktning och övervakning av kranar, containrar, lastbilar etc.

BlueLEVEL-2D finns i två versioner med olika upplösningar och mätområden:

- Mätområde från ±20mm/m och en upplösning från 1µm/m
- Mätområde från ±100mm/m och en upplösning från 5µm/m

Ta reda på mer om funktioner, tillämpningar, programvara, trådlös dataöverföring etc. och kontakta oss för demonstration av instrumentet hos er.

Läs mer i vår Mätdonskatalog på hemsidan www.kmk-instrument.se


Kort om KmK instrument AB

KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning (OFP/NDT). Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 så hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 20 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, tillverknings-, verkstads- och fordonsindustrin. Företaget har 10 anställda med kontor och democenter i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.047