23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Trimos lanserar nya höjdmätarna V7 och V9

Trimos nya höjdmätare flyttar fram gränserna när det gäller precision och repeterbarhet

Efter den mycket framgångsrika lanseringen av V5 och V6 har Schweiziska Trimos utvecklat modellerna V7 och V9, två nya instrument i sin nya serie av höjdmätare.

V7 och V9 delar de egenskaper som gjorde sina föregångare så framgångsrik: elektroniskt justerbar mätningskraft, alla möjliga justeringar utan verktyg, manuell eller motoriserad förskjutning, gränssnitt RS232 och USB ...

Exempel att understryka om denna serie av höjdmätare är dess extrema precision samt pekskärm med en mycket strikt filosofi: endast den nödvändiga informationen visas i menyerna.

Den robusta och flexibla V9 höjdmätaren är extremt enkel att använda för mätning mellan 400 till 1100 mm. Modellen V9 flyttar fram gränserna när det gäller precision och repeterbarhet. Den har utvecklats för de mest krävande användarna. Höjdmätaren V9 kan fjärrstyras via en dator, och möjliggör stor effektivitet, även för komplexa uppgifter såsom programmering, 2D-läge, vinkelmätningar eller statistisk analys av resultaten.

Egenskaper för V9:

• Mätområde 400 till 1100 mm
• Exceptionell precision
• Elektriskt inställbart mättryck
• Manuell eller motordriven förflyttning
• 2d, programmering, statistik
• Stort utbud av tillbehör
• Alla eventuella justeringar utan verktyg
• Gränssnitt RS232 och USB

Hela produktlinjen via KmK Instrument

KmK Instrument i Västerås arbetar med mätteknik och har hög kunskap och lång erfarenhet av höjdmätare. Företaget är sedan flera år exklusiv generalagent åt Trimos på den svenska marknaden och säljer hela produktsortimentet, inklusive service, support och kalibreringar.

Fältkalibrering av höjdmätare – på plats hos kunden

Från mars 2016 erbjuder KmK Instrument fältkalibrering av höjdmätare direkt hos kunderna. Därmed slipper man sända iväg sin höjdmätare för kalibrering. Fördelarna för produktion och mätrum är framförallt en snabbare och effektivare hantering. Samla all kalibreringar till ett och samma tillfälle för en kostnadseffektiv hantering. Om man t.ex. använder en planskiva i samband med din höjdmätare erbjuder KmK Instrument ett paketpris för kalibrering av både planskiva och höjdmätare, vid samma tillfälle.

Kontakta KmK Instrument för utförligare information.


Kort om KmK instrument AB

KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning (OFP/NDT). Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 så hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 20 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, tillverknings-, verkstads- och fordonsindustrin. Företaget har 10 anställda med kontor och democenter i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.047