23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AB Carlsson & Möller AAA- rankade!

Nu är Carlsson & Möller AAA- rankade – ett bevis på vår framgång och stabilitet! Toppbetyg med högsta ranking

Carlsson & Möller har erhållit AB Soliditets högsta kreditbetyg trippel A eller AAA-rating. Detta är ett bevis på att Carlsson & Möller är ett stabilt företag och en pålitlig affärspartner. Vi uppvisar en stark positiv utveckling med nyckeltal som ligger väsentligt över branschens genomsnitt.

– Vi har två starka år i rad bakom oss. Under 2010 ökade vi kraftigt vad gäller orderingång, fakturering och lönsamhet. säger VD Michael Andersson
– Det följdes av ett likaledes mycket starkt 2011 där vi under flera månader gjorde ”all time high”. Nu senast för januari 2012.

Insatser på bred front
Carlsson & Möller har under de senaste två åren satsat kraftfullt på olika insatser, som bidragit till framgången. Här är några:

Lean production
Lean projektet är en ständig pågående process med syftet att effektivisera och förenkla arbetsgång och flöden.
I projektet har vi tagit fasta på företagets initialer CM och arbetat kring begrepp som Cost Minded, Cross Minded och Customer Motivated. Kostnadseffektivitet, kreativa kundlösningar samt kundnytta är några områden där våra kunder bedömer att vi har skjutit fram våra positioner, säger marknadschef Gunnar Råvik.
Parallellt med detta har vi ökat trycket på marknaden. Vi har förstärkt vår säljorganisation med tre nya medarbetare, vi har deltagit på flera fackmässor och vi har bedrivit kampanjer mot utvalda kundsegment.

– Vi märks nu tydligt och sticker ut, vilket gett resultat, säger Gunnar Råvik.

Samtidigt har marknadsföringen backats upp av nysatsningar i produktionen.

Under 2011 startade Carlsson & Möller ett tredje skift. Samtidigt investerade man i bearbetningsmaskiner och i en helautomatisk robotanläggning för in- och utplockning av skivmaterial.

AB Carlsson & Möller
Box 22161
Besöksadress: Garnisonsgatan 45
250 23 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560570011

Sänd till en kollega

0.032