23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny klichée avsyningsteknik till Flexo Printing Industrin

| Medlemsnyhet | Företag PU Consulting AB

"Vi tror att FlexoCAM kommer att revolutionera klichéeinspektionen och kommer att bli industristandardenheten liksom vår AniCAM HD" A Buratta, 2022

PU Consulting och Troika Systems, erbjuder ny inspektionsteknik av klichéer till Flexo Printing Industry med sin senaste enhet FlexoCAM. 

FlexoCAM är en handhållen, helt bärbar och lätt Flexo-klichéeavsyning. Utrustningen har inbyggt litiumbatteri och en högupplöst LED-pekskärm i fullfärg för 3D-objekt definition och omedelbara resultat på skärmen. Resultatet kan sparas till en internminne för vidare analys av vår nya FlexoCAM QC-applikation. 

FlexoCAM har spjutspetsteknologi vi inte sett tidigare. Med automatisk fokusering och ljusjustering kan FlexoCAM användas på alla typer av klichée material inklusive elastomer hylsor och inspektera alla typer av prickar såväl som mikrocellstrukturer och ytskärmning. Enheten har också förmågan att mäta transmissionstätheten på laseretsade plåtar. 

Den nya enheten riktar sig till prepressavdelningar såväl som klichéetillverkningsföretag

Troika Systems, tillverkaren av det prisbelönta AniCAM 3D Scanning Microscope, kommer att lansera sin senaste enhet på Label Expo, Chicago i september. 

Adrian Buratta, Troika Systems Sales Director, säger "Vi är mycket glada över att delta i årets evenemang och visa upp vår senaste produkt, FlexoCAM. Enheten har utvecklats i tre år och vi är mycket glada över att få lansera detta stora evenemang. Vi tror att FlexoCAM kommer att revolutionera klichéeinspektionen och kommer att bli industristandardenheten liksom vår AniCAM HD”.

Hör av er till PU Consultign AB, som är Troika Systems distributör i Norden och Baltikum 
ulf.perell@puconsulting.se eller +46 722 344 202.

Medlemsnyhet

Företag
PU Consulting AB

Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Sverige
PU Consulting AB

Sänd till en kollega

0.094