23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Återvunnet, hållbart... LATIECO!

I enlighet med LATIs arbete för hållbarhet erbjuder vi nu LATIECO LATIECO familjen består av tekniska polymerer från mekanisk och kemisk återvinning, upp till 100 %

Inte bara de enklaste polymererna, såsom PP och PET för vilka återvinningsprocesser har funnits under en längre tid, utan också mer sofistikerade tekniska polymerer som PA6 och PA66, PPS, PPA och PEEK är nu involverade i förbättringsprocesser genom återvinning av industriellt och konsument avfall.

Inom varje industrisektor krävs det idag miljömässig hållbarhet i ett seriöst engagemang för att minska påverkan på miljön av industriella produkter och processer. I detta perspektiv upplever plast äntligen ett seriöst och strukturerat förhållningssätt till avfallssortering och återvinning.

I linje med övriga material som LATI tillverkar är även materialen inom gruppen LATIECO avsedda för tekniska applikationer, de finns både glasfiberförstärkta och flamskyddade, formulerade med utgångspunkt av ett minskat koldioxidavtryck.

Bland de första kvaliteterna som görs tillgängliga för LATIs kunder är naturligtvis flamskyddade material, till att börja med de halogenfria alternativen.

LATIECO 62 CR H2 G/20 och LATIECO 62 CR H2 G/30-V2HF är de första materialen i LATECO familjen tillverkade av kemisk återvunnen PA6 som nu även är UL certifierade.

Kemisk återvinning, från vilken grundpolymeren kommer, påverkar inte vare sig materialens mekaniska eller flamskyddande egenskaper.

Listan över material som ingår i LATIECO utvecklas och uppdateras ständigt, kontakta LATI för mer information.

www.LATI.com

LATI Sweden
C/o Moore Randby AB
BOX 31028
400 32 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063