23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nanobeläggningslösningar baserade på lågtrycksplasmateknolog

PU Consulting tillsammans med Europlasma hjälper sina kunder att uppnå högsta prestanda för sina produkter, med en produktionsprocess som har lägst miljöavtryck

Med en växande efterfrågan på nanobeläggningslösningar baserade på Europlasmas unika kunnande och immateriella rättigheter, lanserade Europlasma 2011 varumärket Nanofics®.

Idag används Europlasmas teknologi huvudsakligen inom följande områden:

  • lågtrycksplasmarengöring, etsning, aktivering och nanobeläggning av elektroniska material och anordningar,
  • lågtrycksplasmaaktivering och nanobeläggning av plastmaterial och delar,
  • lågtrycksplasmaaktivering och nanobeläggning av industriella textilier, non-wovens eller film.

 

Kontakta Ulf Perell på PU Consulting AB 
Ring på +46 722 344 202 eller mail på ulf.perell@puconsulting.se

 

Europlasmas uppdrag är att leverera innovativa nanobeläggningslösningar baserade på lågtrycksplasmateknologi. Europlasma hjälper sina kunder att uppnå högsta prestanda för sina produkter, med en produktionsprocess som har lägst miljöavtryck. Europlasma grundades 1993. Idag arbetar ett team på mer än 30 specialister i huvudfabriken i Oudenaarde, Belgien med FoU-anläggningar och maskinmonteringshall. Företaget har också ett dotterbolag i Hong Kong för produktion och global distribution av processkemikalier. Europlasma betjänar sina kunder lokalt med stöd av ett världsomspännande nätverk av lokala agenter och distributörer, inklusive testanläggningar i Belgien, USA, Kina och Indien. Europlasma var pionjär med den första rull-till-rulle plasmamaskinen 1994 och den första industriella nanobeläggningsmaskinen 1996. Europlasma har legat i framkanten av lågtrycksplasmateknologi sedan dess. Sedan 2000 har Europlasma också utökat en patentportfölj för lågtrycksplasmabehandling och applikationer. 

PU Consulting AB
Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5568599293

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046