23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rätt utrustning för smidig drift av vindkraftverk-JUMO

Vare sig det gäller offshore eller på fastlandet har JUMO rätt utrustning för att säkerställa en smidig drift av ett vindkraftverk.

I ett vindkraftverk omvandlas rörelseenergi i form av vind till elektrisk energi. Rotorn tar emot rörelseenergin och skickar den vidare till generatorn för att producera den elektriska strömmen.
Man skiljer mellan system utan växellåda och system med en variabel växellåda som anpassar den vindberoende rotorns hastighet till generatorns nödvändiga konstanta hastighet. Den genererade strömmen matas sedan in i elnätet via en transformatorstation.
Ett vindkraftverk är ett komplext tekniskt system där olika mätuppgifter måste lösas. Vare sig det gäller offshore eller på fastlandet har JUMO rätt utrustning för att säkerställa en smidig drift av ett vindkraftverk. Förutom sin omfattande produktportfölj erbjuder JUMO också omfattande expertis och mångårig erfarenhet av sensorteknik för vindkraftverk samt alla mät- och styrkomponenter som ingår i den.

JUMO CANtrans T RTD-temperaturgivare med CANopen-utgång
RTD-temperaturgivare används främst för temperaturmätning i vätskor och gaser. Tillämpningsområden är bland annat medicinsk teknik, maskinteknik, drivteknik, kommersiella fordon och järnvägssystem.

https://lnkd.in/edKp4xHK

JUMO dTRANS T1000
Temperaturgivaren är utrustad med ett IO-Link-gränssnitt som stöder tvåvägs kommunikation (t.ex. för att utbyta processdata, parametrar, diagnostisk information och statusmeddelanden) - idealisk för anslutning till automationssystem inom anläggnings- och maskinteknik.


JUMO variTRON 500- Centralenhet för ett automationssystem.
Enheten bygger på den modulära plattformen JUMO JUPITER där den tillsammans med de beprövade in- och utgångsmodulerna (inkl. styrmodul) i mät-, regler- och automationssystemet JUMO mTRON T bildar ett övergripande system och tillhandahåller en PLC (CODESYS V3.5).

https://lnkd.in/ez2Dnp5s

JUMO Cloud IoT-plattform för säker processhantering.
IoT-plattformen för processvisualisering, datainsamling, utvärdering och arkivering möjliggör världsomspännande tillgång till mätdata via vanliga webbläsare. JUMO Cloud kännetecknas av hög säkerhet samt värdefulla visualiserings-, larm- och planeringsfunktioner.

https://lnkd.in/eFMHj3R9

Contact us: info.se@jumo.net
Phone: +4642386280

Contact us: info.no@jumo.net
Phone: +4767973710

#wearejumo #windpower # #automation #technology #energy #power #iot #electrical #offshore #visualization

JUMO Mät- och Reglerteknik AB
Lilla Garnisonsgatan 33
254 67 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562711712

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047