23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Förbättra produktiviteten och minska avfallet genom att digi

| Medlemsnyhet | Företag Hexagon Metrology Nordic AB

Smart Production är inte begränsat till enbart tillverkning, utan används av många kunder för skärning och tillverkning av plåtar, profiler och sammansättningar och inom olika branscher som skeppsbyggnad och infrastruktur. 

Världen förändras i en alarmerande takt. Alla är uppkopplade och vill ha omedelbar tillgång till all slags information. När man tänker på beställning på nätet får man information i varje steg från beställning till leverans. Så varför skulle det inte vara samma sak i olika processer och arbetsflöden? 

Många branscher svarar på detta behov genom att digitalisera processer för att förbättra effektiviteten, minska antalet misstag och möjliggöra insyn i alla skeden av arbetsflödet. Detta är vad som brukar kallas den "fjärde industriella revolutionen" eller "industri 4.0". 
  
Det är nu möjligt att omvandla din tillverkningsverkstad till en effektiv digital verksamhet. Förbättra produktiviteten och minska slöseriet samtidigt som du har full insyn i varje steg från den första kundförfrågan via tillverknings- och inspektionsprocesserna till slutlig spolning och leverans. 
  
Smart Production är ett produktionshanteringssystem som innehåller verkstadsfunktionerna. Smart Production är inte begränsat till enbart tillverkning, utan används av många kunder för skärning och tillverkning av plåtar, profiler och sammansättningar och inom olika branscher som skeppsbyggnad och infrastruktur. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hexagon Metrology Nordic AB

Svista 7
635 02 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Metrology Nordic AB

Sänd till en kollega

0.094