23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kom och möt Waldec på Elmia Polymer 10-13 maj!

Efter tre års väntan får vi äntligen möjlighet att delta i mässor i vår! Den första, Elmia Polymer, kommer att hållas den 10.05-13.05 i Jönköping.

Vi välkomnar er varmt att delta i detta evenemang och ser fram emot att träffa er i vår monter, C05:28, där ni kan diskutera era produktionsbehov med vårt försäljningsteam samt några av våra huvudmäns representanter. 

Elmia Polymer är en specialiserad mässa med fokus på plast och gummi. Mässan erbjuder ett högklassigt urval inom t.ex. områdena formsprutning, extrudering och kompoundering. Waldec kommer att sätta ut produkter från märken som Covestro Elastomers, REP International, Boe-Therm, Brandenburger Isoliertechnik och Wuxicast. Kom och diskutera med oss om allt från polyuretan elastomerer och gummibearbetningsmaskiner till värmeskyddsmaterial och värmebeständiga gjutningar av rostfritt stål.

Här kan du se vår utställarsida och skicka en förfrågan om en mötestid. Du kan naturligtvis också kontakta oss via e-post, info@waldecgroup.com.

Waldec kommer att delta också i Tech Industrimässan i Riga 19-21 maj. Läs mer gällande mässan här och kom och möt oss i hall nummer 2, monter C-3.

Waldec Group
Violvägen 12
334 35 Anderstorp, Sverige
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE516412140101

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031