23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hexagon uppmanar verkstäder att digitalisera för hållbarhet

| Medlemsnyhet | Företag Hexagon Metrology Nordic AB

 Hexagon frågar delegaterna om deras verkstäder är en del av framtiden

Som experter i att samla in data och sätta data i arbete har Hexagon skapat lösningar för smartare tillverkning. Hexagons teknologi ger tillverkare möjlighet att ta kontroll över kvaliteten i alla viktiga steg i sin process. Genom en ojämförlig portfölj av digital tillverkningsteknologi innehållande CAE-lösningar för design och ingenjörskonst, CAD CAM och kompletterande mjukvara för produktionsapplikationer, lösningar med mätsystem och program samt datahanterings- och analysverktyg, stärker vi teknikanvändare genom hela processen med in- djup och beslutsfattande kunskap om produktkvalitet. säkerställer att kvalitet driver produktiviteten.

 ”Forskare tror att ca 2050, om vi inte gör något, kommer att vara ”point-of-no-return” gällande vårt klimat här på planeten. Ren luft kommer inte vara en självklarhet. Att plocka frukt och bär direkt från våra träd kommer kanske gå men det är osäkert om det kommer att vara ätbart. Hexagon menar att verkstäder är en stor del av lösningen till en hållbar framtid där vi kan till en början i alla fall bromsa denna eventuellt hemska framtid – kom och prata om hur vi kan skapa löften och hur vi håller dem - Peter Petersson, Solutions advisor for smarter manufacturing, Manufacturing intelligence divisionen.

 Ett urval av Hexagons verktyg för en mer hållbar framtid:

  • “Design for manufacturing” - använd mindre material eller mindre energi.
  • Bättre maskin OEE – bättre produktivitet
  • ”Intelligent Machine Control” – Gör det rätt första gången, gör det rätt varje gång
  • Mätning – Att mäta är att veta och att veta ger dig kraften att ta kontrol.

 På Elmia Verktygsmaskiner, monter B01-36, kommer Hexagon att visa det absolut senaste inom datainsamling så som världens första mätarm med IP56 klassning, Absolute Arm RA8v2, eller HP-l-10.10, Hexagons noggrannaste laserskanner för koordinatmätmaskiner. De kommer även visa hur verkstäder på bästa sätt kan konvertera data till handlingsbara insikter i form av Metrology Reporting eller SFx asset managetment. Alla hårdvaru eller mjukvarulösningar bidrar till smartare tillverkning och en mer hållbar framtid.

Om Hexagon
Hexagon är ett globalt ledande företag inom sensorteknik, programvara och autonom teknik. Vi arbetar med data för att förbättra effektiviteten, produktiviteten, kvaliteten och säkerheten i tillämpningar inom branschen, produktionen, offentliga sektorn och mobila applikationer.   

Våra tekniker skapar produktions- och personrelaterade ekosystem så att de blir mer uppkopplade och självständiga, vilket säkerställer en skalbar, hållbar framtid.

Hexagons division Manufacturing Intelligence erbjuder lösningar som använder data från design, teknik, produktion och metrologi för att göra tillverkningen smartare. Se hexagonmi.com för mer information.

Läs mer om Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har omkring 22,000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 4.3bn miljarder euro. Läs mer på hexagon.com och följ oss på @HexagonAB.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hexagon Metrology Nordic AB

Svista 7
635 02 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Metrology Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078