23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Öppet Hus 8 - 9 september i Anderstorp

| Medlemsnyhet | Företag Battenfeld Sverige AB

Den 8 - 9 september är det Öppet Hus med fokus på hållbara lösningar för plast- och gummiindustrin. Battenfeld Sverige AB och WIBA Automation AB visar upp sina nya lokaler med teknikcenter på Depågatan 7 i Anderstorp.

Ökat behov av automationslösningar
"Under de senaste åren har utvecklingen och behovet av automation ökat för den Skandinaviska marknaden." säger Christian Hiljemark, VD för Battenfeld Sverige AB. "Vi har jobbat med automation de senaste 20 åren, men har inte haft en egen organisation. När tillfället gavs att bilda WIBA Automation AB, och framförallt att få ihop ett professionellt team för automation, fanns det inga tveksamheter."

Varför öppnar Battenfeld Sverige AB ett teknikcenter i Anderstorp?
Valet av just Anderstorp är ingen slump. Bröderna Hiljemark, som driver Battenfeld Sverige AB, har släkt från orten och deras far, Kenneth Hiljemark, kommer just från Anderstorp. Området är också synonymt som plastindustrins 'Mekka' och kompetensen inom svensk plastindustri. Vad som utmärker just WIBA Automation AB är att man kan erbjuda automation både inom formsprutning och extrudering, tack vare lång marknadserfarenhet från Battenfeld Sverige AB.

Öppet Hus 8 - 9 september
Under två dagar visas delar av programmet från Battenfeld Sverige AB och WIBA Automation AB. Det bjuds på intressanta presentationer och föreläsningar. Den 8 september är fokus på formsprutning samt automation för plast- och gummimaskiner. Dag 2, den 9 september, är fokus på extrudering & återvinning samt automation för extrudering. Det kommer även att visas en presentation av WIBA Automations helautomatiska upprullare för filament.

"Vi hoppas att så många som möjligt har tillfälle att ta sig tid för vårt öppna hus" säger Christian och fortsätter; "Även under rådande omständigheter kommer vi se till att våra kunders säkerhet går först och att vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vad det gäller pandemin. Föranmäl därför gärna er ankomst (företagsnamn samt antal personer) till  info@battenfeld.se så underlättar detta vårt arbete för ett säkert öppet hus. Program för de två dagarna kommer inom kort på vår hemsida www.battenfeld.se och via media."


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Battenfeld Sverige AB

Skallebackavägen 29
302 41 Halmstad
Sverige
Battenfeld Sverige AB

Sänd till en kollega

0.109