23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Många husägare tänker klimatsmart

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

För många husägare så har det blivit allt mera vanligt att tänka klimatsmart.

Ett bevis för detta är exempelvis att allt fler väljer att investera i ett Soltak SunRoof. Ett soltak är ett snyggt designat tak som ersätter det befintliga hustaket. När solens strålar träffar soltaket så produceras och samlas elektricitet som hushållet sedan kan använda till sitt elbehov under hela året.

Utöver att man gör en stark insats för miljön när man investerar i ett soltak så ser man även till att öka värdet på sitt hus till en eventuell framtida husförsäljning.

Ett ytterligare starkt bidragande orsak till att många väljer att köpa ett soltak beror också på den relativt snabba återbetalningstiden, det tar enbart 3–10 år innan en investering av ett soltak har avbetalat sig helt och hållet.

Efter att ens soltak har avbetalat sig så kommer man sedan ha helt gratis elproduktion till hela sitt hushåll. Det som även gör soltaket till en otroligt bra och långsiktig investering är också att ett soltak producerar el även under molniga dagar, är underhållsfritt och har en livslängd på över 30 år.

Investeringskostnaden varierar

Hur mycket ett soltak kostar kan bero på en rad olika faktorer där allt från att storleken på hustaket spelar in till vart någonstans soltaket ska monteras. Har man redan ett äldre tak som ändå behöver bytas ut så är det alltid värt att byta ut detta till ett SunRoof-tak istället för att installera ett nytt tak tillsammans med en annan typ av elinstallation.

Företaget SunRoof erbjuder dessutom tjänsten att demontera det befintliga taket för att sedan ersätta det med ett klimatsmart soltak, från att monteringen startar till att ditt soltak är monterat och klart så tar detta dessutom enbart cirka 3–5 arbetsdagar.

Skulle man själv vara intresserad av att investera i ett prisvärt och klimatsmart soltak så är ett bra första steg att kontakta företaget SunRoof för att diskutera mera.

Ytterligare sätt att höja värdet på sitt hus

För många där husets värde är det som kommer i första hand så finns det även ytterligare saker att ta i beaktning utöver just att investera i ett bra soltak. Renoveringar av huset- och i första hand renoveringar av kök- och badrum gör alltid att värdet ökar.

Har man möjlighet att skapa ytterligare boyta i form av ett eller flera extrarum i exempelvis källaren, i garaget eller kanske till och med på vinden så ökar detta alltid värdet på huset.

En pool på tomten innebär vanligtvis en större investering men ger förutom massor av njutbara stunder även ett ökat husvärde. Vill man inte investera i en pool så kan även färre saker som ett mysigt spabad, ett stort trädäck, en trevlig grillplats och gott om extra förvaringsutrymme skapas för att också öka husets värde.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078