23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Antimikrobiell polymer

| Medlemsnyhet | Företag LATI Sweden

LATI erbjuder material med antimikrobiella egenskaper. Med tillsatser under tillverkningen av plastmaterialet säkerställs att produkten har önskad antimikrobiella egenskaper.

Produkter tillverkade av antimikrobiella material får förmågan att döda eller hämma tillväxten av mikroorganismer såsom bakterier, svampar eller virus.

Denna gupp av polymerer består av den naturliga polymeren, som modifieras under tillverkningen med ANTIBAKTERIELLA tillsatser för att få bestående antimikrobiell egenskap för att minimera tillväxten av bakterier och mikroorganismer.

En material med förmågan att döda eller hämma tillväxten av mikroorganismer såsom bakterier är det naturliga valet vid tillverkning av produkter till exempelvis offentliga miljöer, sjukvård eller livsmedelsproduktion.

Egenskaperna kan fås i alla LATIs material

Bakterier är mikroorganismer, som är mycket små varelser med dimensioner i storleksordningen tusendels millimeter (från 0,2 µm till 30 µm). En del av dem lever på bekostnad av andra organismer och ansvarar för mer eller mindre allvarlig skada på människor, växter och djur.

LATI Sweden 
070-26 24 250

Medlemsnyhet

Företag
LATI Sweden

C/o Moore Randby AB
BOX 31028
400 32 Göteborg
Sverige
LATI Sweden

Sänd till en kollega

0.062