23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Webbinarium: Broinspektion med hjälp av avancerad teknik

| Medlemsnyhet | Företag KmK instrument ab

Behovet av tillståndsbedömning, besiktning och inspektion av betongkonstruktioner är stort då det finns ett större antal föråldrade konstruktioner i samhället.

På detta kostnadsfria webbinarium presenterar vi hur du kan utföra en effektiv inspektion, bedömning och rapportering med hjälp av den absolut senaste tekniken.

Webbinariet är för dig som arbetar inom bygg- och betongindustrin med inriktning mot inspektion, underhåll, övervakning, reparation av bro konstruktioner. Du får en övergripande inblick i vilka instrument som kan användas för att fastställa täckskikt, lokalisera och kartlägga armeringen och eventuella korrosionsangrepp och identifiera eventuell ihåligheter i foderrör för spännkablar.

På detta webbinarium har vi med oss talare Guido Tronka, Concrete & Masonry NDT Specialist från italienska GT Studio Service. Guido kommer att dela med sig av erfarenheter hur du använder oförstörande provningsinstrument baserad på virvelströms-, markradar- och ultraljudsteknik i brostrukturer tillsammans med traditionell provning.

Datum & tid: Tisdag den 1 juni klockan 09:30-11:00

Anmälan: hos KmK Instrument

Medlemsnyhet

Företag
KmK instrument ab

Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige
KmK instrument ab

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062