23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sista chansen; Delta i webbinarium om betonginspektion

| Medlemsnyhet | Företag KmK instrument ab

Jobbar du med inspektion av betong och konstruktioner, eller utför du tjänster som kräver kapning, borrning och håltagning i betong? Kan du vara säker på att du inte skadar underliggande armering, ledningar eller rör? Då passar detta webbinarium dig.

Webbinariet är för dig som arbetar inom bygg- och betongindustrin med inriktning mot inspektion, underhåll, håltagning eller rivning av konstruktioner. Vi ger dig en övergripande inblick i innovativa lösningar och tekniker för att identifiera betongens täckskikt, lokalisera och kartlägga armeringen och identifiera foderrör till spännkablarna och status av cementinjektering.

Inbjuden talare är Guido Tronka, Concrete & Masonry NDT Specialist, från italienska GT Studio Service. Guido kommer att dela med sig av sina erfarenheter om hur du kan rapportera tillståndet för till exempel spännkablar och foderrör i civila strukturer och vilka OFP-tekniker du kan använda tillsammans med traditionell provning. Guido är en erfaren expert på både Proceq GPR live och Pundit Pulse Echo Tomography.

Webbinarium: Tisdag den 9 mars klockan 09:30-11:00 

Anmälan: hos kmk instrument

Anmäl dig senast idag, 8 mars.

Vet du någon som kan vara intresserad av att delta? Tipsa dem!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KmK instrument ab

Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige
KmK instrument ab

Sänd till en kollega

0.062