23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Microtrac MRB tecknar exklusivt distributörsavtal

| Medlemsnyhet | Företag Oleinitec Nordic AB

Microtrac MRB tecknar exklusivt distributörsavtal med OleiniTec Nordic AB.

Microtrac MRB och OleiniTec Nordic AB tillkännager idag att de har ingått ett exklusivt distributionsavtal för OleiniTec för att distribuera CAMSIZER-produktlinjen från MICROTRAC i Sverige och Finland. Detta i tillägg till MICROTRAC laserdiffraktion, dynamisk ljusspridning och gasadsorptionsprodukter som OleiniTec redan har distribuerat i regionen. ”Att lägga till CAMSIZER premium bildanalysatorer i vår portfölj är i linje med vår fortsatta investering och utveckling inom materialkarakterisering”, säger Ted Rönnevall, ansvarig för labgruppen på Oleinitec. Materialkarakteriseringsområdet inkluderar idag bland annat reologi, dispersion, partikelstorlek, ytarea och vidhäftning. OleiniTec är nu distributör för MICROTRAC’s produktlinjer i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Microtrac MRB grundades 2020 genom sammanslagningen av RETSCH Technology, Microtrac Inc. och MicrotracBEL, ledande inom partikelkarakterisering med välkända varumärken såsom CAMSIZER, BELSORP, S3500 och SYNC. Företaget ingår i Verder Scientific-gruppen.

"OleiniTec Nordics kunskapsdjup och engagemang gentemot kunder när det gäller partikelkarakterisering gör dem till den perfekta partnern för alla MICTOTRAC-märken. Vi är glada för den förbättrade servicenivån och supporten vi kommer att kunna erbjuda i Skandinavien genom detta utökade partnerskap." säger VD Markus Pauli på Microtrac MRB.

 

Presskontakter: Ted Rönnevall, ted.ronnevall@oleinitec.se Ute Vedder, u.vedder@verder-scientific.com

Medlemsnyhet

Företag
Oleinitec Nordic AB

Österögatan 2
164 40 Kista
Sverige
Oleinitec Nordic AB

Sänd till en kollega

0.097