23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Multifatvändare – Fatlyft & Fatvändare i ett

| Medlemsnyhet | Företag PMH International AB

Logitrans multifatvändare erbjuder hög effektivitet och flexibilitet. Den hanterar många olika slags fat och tunnor i olika material och dimensioner både horisontellt och vertikalt. Formen på fatet/tunnan spelar ingen roll.

Logitrans multifatvändare erbjuder hög effektivitet och flexibilitet. Den hanterar många olika slags fat och tunnor i olika material och dimensioner både horisontellt och vertikalt. Formen på fatet/tunnan spelar ingen roll. Multi-fatvändaren hanterar både fyrkantiga och runda, stora och små, höga eller låga fat/tunnor. Dina tunnor/fat blir varsamt hanterade oavsett om de är tillverkade i stål eller plast.

Multifatvändare – Fatlyft & Fatvändare i ett, ny video
Griparmarna roteras och öppnas/stängs elektriskt. På Multi fatvändaren som är monterad på den helt eldrivna Logiflex är framdrivningen liksom lyftning och sänkning elektrisk. Multi fatvändaren har en uppsättning flexibla, specialutformade gripare som kan anpassas efter fattyp och -diameter. Griparmarna kan lätt justeras utan verktyg till att passa stora och små fat. Fokus på säkerhet – faten fixeras av flexibla gripare, låsplatta och topplås.

Fjärrkontroll
Med medföljande fjärrkontroll så får du en smidig hantering med god översikt över fastspänning, lyftning/sänkning och rotation.

Pekskärm
Multi fatvändaren kommer med den stor skärm som gör den enkel att använda. På pekskärmen kan du programmera in flera stopp, vridvinkel, hastighet och rotation. Den har även loggfunktioner som hanterar driftid, aktuell förbrukning, antal operationer, registrering av överbelastning och batteristatus.

Läs mer om Multifatvändare

PMH Erbjuder ett stort antal olika lyftvagnar för alla behov!

Medlemsnyhet

Företag
PMH International AB

Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Sverige
PMH International AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078