23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tekniskt center och nya lokaler

| Medlemsnyhet | Företag Battenfeld Sverige AB

Den 10 augusti förvärvade Kenneth Hiljemark AB Villa Ekbacka Fastigheter AB. I förvärvet ingår en fastighet på Depågatan 7, 334 33 Anderstorp.

Battenfeld Sverige AB öppnar under hösten ett nytt tekniskt center och även kontor för en regional säljare i de nya lokalerna, som är ett komplement till huvudkontoret i Halmstad. Bland annat kommer det att finnas en komplett Wittmann 4.0 formspruta inklusive robot, tork, gravimetrisk infärgare, Flowcon och tempereringsaggregat. Den nya agenturen, Blackbelt 3D-printer, finns att beskåda på plats för testkörning. Battenfeld Sverige AB kommer också att tillhandahålla olika tillbehör för snabb leverans, bland annat tempereringsaggregat, infärgare, torkar, materialsugar och transportband. Även vissa förbrukningsvaror till formsprutor.

WIBA Automation AB flyttar från sina nuvarande lokaler på Baldersvägen 39 i Gislaved till Depågatan 7 i Anderstorp under september/oktober. I de nya lokalerna ges möjligheter att montera kompletta automationsceller även tillsammans med större formsprutor upp till 1000 ton. Det kommer att ge WIBA Automation AB de rätta förutsättningarna för att växa vidare inom automation med 6-axliga och linjära robotar. I en separat avdelning sker utveckling, testkörning och försäljning av FilaWind – upprullare för filament. WIBA Automation AB har tre fokusområden: automation formsprutning, automation extrudering och automation maskin.

Den 19-20 maj 2021 kommer Battenfeld Sverige AB och WIBA Automation AB att gemensamt slå upp portarna för ett Öppet Hus på Depågatan 7 i Anderstorp.

 

------------------------------
Kenneth Hiljemark AB är huvudägare till Battenfeld Sverige AB (Komplett leverantör till plast- och gummi-industrin), WIBA Automation AB (Automation formsprutning, automation extrudering och automation maskin), WIBA Nordic Oy (Komplett leverantör till plast- och gummi-industrin i Finland), Hiljemark Fastigheter AB och Villa Ekbacka Fastigheter AB.
------------------------------

 

Kontakt:
Battenfeld Sverige AB
+46-(0)35-155950
info@battenfeld.se
www.battenfeld.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Battenfeld Sverige AB

Skallebackavägen 29
302 41 Halmstad
Sverige
Battenfeld Sverige AB

Sänd till en kollega

0.062