23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Så kan magneter göra er mer effektiva

| Medlemsnyhet | Företag Larko Magnet International A/S

Magneter används inom otroligt många olika applikationtion inom industrin och är ofta en viktig komponent som är dold för omvärlden.

Magneter från Larko stöter du många olika ställen. I verksamheter, institutioner, offentliga byggnader och inte minst affärer. De används ofta som en osynlig hållfunktion spelar därför en stor roll i vardagen för många människor, utan att man omedelbart lägger märke till det.

Hos Larko Produktutvecklar vi konstant, och du hittar ett väldigt brett sortiment av magneter och magnetiska produkter hos oss. Vi håller ett öga med hur marknaden utvecklar sig, och vilka nya möjligheter där är för att skapa de mest optimala magnetprodukt till våra kunder.

Med magneter från Larko gör du det lätt att justera eller byta era lösningar. På detta sätt sparar ni både tid och pengar på monteringen, när lösningen senare ska anpassas till nya behov och villkor.

Våra magneter används till riktigt många olika applikationer, som är anpassade precis till våra kunders behov. Ett litet axplock över de applikationer magneter kan användas till är t.ex. magneter till användning vid utställningssystem, som grip/hållfunktion till maskiner, montering av kablar/rör, som hållfunktion till takplåtar, dörrar, tavlor och mycket mer. Nyckelordet vid alla användningsområden är flexibiliteten och effektivitet, vilket besparar verksamheten för både tid och resurser.

Kom ihåg att vi special producerar också på order!

Sitter ni med ett projekt, som kräver en helt konkret dimension, magnetstyrka, värme- eller korrosionsbeständig mm. Så kontakta oss gärna för en oförpliktigande offert eller ett snack omkring era möjligheter. Vi råd ger alltid våra kunder ut ifrån det specifika projektet, så vi uppnår helt rätt produkt.

Kontakta oss på tel. 040-66 88 753 eller via post@larkomagnet.se

Vi ser fram emot att höra mer om era projekt.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Larko Magnet International A/S

Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
Larko Magnet International A/S

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078