23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sista chansen innan sommaruppehåll!

Vi håller digitala kurser ytterligare någon vecka. På några av dessa kurser finns fortfarande ett fåtal platser kvar. Välkommen att boka..

  • Plaster i en cirkulär ekonomi - den 25 juni, kl 09:00 - 16:00

Denna endagarskurs beskriver hur plaster kan bidra till ett mer hållbart samhälle. Efter kursen har deltagarna en bra kännedom om plasters positiva och negativa miljöeffekter, plasters miljöpåverkan i förhållande till andra material, samt metoder för att åstadkomma ett cirkulärt kretslopp för plaster.

Plaster i en cirkulär ekonomi

 

  • Materialvalsmetodik för plast - den 1 juli kl 10:00 - 15:00

Denna endagarskurs ger en gedigen kunskap om olika plastmaterial, med fokus på termoplaster. Efter kursen har deltagarna bra kännedom om informationen i materialdatablad, god kunskap om hur kravspecifikationer upprättas och kan göra väl underbyggda materialval. Kursen passar alla som behöver veta mer om materialval för plast – som produktutvecklare, konstruktörer, inköpare, beredare m.fl.

Materialvalsmetodik för plast

 

  • Plastkonstruktion - den 2 juli kl 10:00 - 15:00

Denna endagarskurs ger en grundläggande kunskap om plastkonstruktion. Efter kursen har deltagarna bra förståelse för inverkan av tid, temperatur och miljö vid konstruktion med plast. Kursen passar alla som behöver veta mer om att konstruera med plast som produktutvecklare, konstruktörer, beräkningsingenjörer m.fl.

Plastkonstruktion

 

För mer information om hela vårt kursutbud, följ denna länk:   Polymercentrum

Polymercentrum Sverige AB
Oljevägen 1
334 32 Anderstorp
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565005500

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031