23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Undvik överraskningar under badrumsrenoveringen

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Renovering av badrummet - då är det viktig att först tänka kring hur ditt vill att arbetet ska fortlöpa.

Fundera på vad du vill göra och vad du behöver innan du sätter igång, då slipper du obehagliga överraskningar såsom höga kostnader eller att arbetet tar längre tid än planerat.

Var försiktig för att undvika vattenläckor
Kommer du att byta ut eller renovera din dusch/badkar eller tänker du installera ett nytt handfat? Byte av en eller båda dessa kommer att öka både renoveringens tidsåtgång och kostnader. Det är också ett riskabelt arbete då det finns risk för vattenläckor. Var därför noggrann med att stänga vatten och kranar innan du sätter igång.

Undvik att borra hål i ledningar och rör
Vet du var de elektriska ledningarna och rören sitter i väggar och tak? Se till att du har exakta mätningar för var och en av dessa så att du inte råkar borra hål i en ledning. Det kan bli obehagligt kostsamt.

Nödvändiga verktyg och tillbehör
Naturligtvis kan du behöva verktyg utöver de vanliga du har i hemmet, exakt vad som behövs beror på dina renoveringsplaner. Nedan är några viktiga verktyg att ha till hands för renoveringen, även om listan är långt ifrån fullständig. 

●     Handskar
●     Andningsmask
●     Glasögon
●     Silikontätning
●     Hammare
●     Måttband
●     Spackelkniv
●     Borrmaskin
●     Kofot
●     Hink
●     Mejsel
●     Skiftnyckel
●     Skruvmejsel
●     Bågfil
●     Mattkniv
●     Kritstreck
●     Förlängningssladdar

Tips: en Trådlös borr
En trådlös borr gör det lättare att flytta runt och frigör din förlängningssladd för andra elverktyg. En borr kan också användas som skruvmejsel och du slipper skruva för hand. En trådlös borr har också många andra användningsområden utanför badrummet, tex. när du vill hänga upp tavlor eller hyllor.

Hemsmart - hjälper dig att göra smarta val
För att få mer tips om renovering, både i badrum men även i andra utrymmen i hemmet, besök då hemsmart.se. På deras hemsida ges du råd för hur du kan göra smarta val i hemmet. Hitta information hos Hemsmart för att få tips på alltifrån material att använda, design, instruktioner för utförande av reparation samt inspiration kring färger och mönster.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078