23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny generation av 3D-skrivare för fullfärg

| Medlemsnyhet | Företag Protech Nordic AB

Nästa generation av spektakulära och färgglada upplevelser inom additiv tillverkning är här! 3D-skrivaren Stratasys J850 skriver ut i fullfärg, detaljerade texturer och upp till sju olika material i en och samma utskrift.

Stratasys J850 är speciellt framtagen för designers som arbetar med designprocesser inom till exempel industrier som konsumentvaror, konsumentelektronik och fordon. 3D-skrivaren har fyra utskriftslägen vilket möjliggör att flera olika iterationer av designen kan skrivas ut till lägre kostnader.

Olika utskriftslägen för bästa resultat
Det nya läget Super High Speed Printing Mode (SHS) i Stratasys J850 gör att designers och ingenjörer kan skriva ut konceptmodeller med dubbla hastigheten än tidigare varianter i J-serien. J850 kan laddas med upp till sju olika material som också kommer i större kassetter, vilket reducerar driftstopp för materialbyte.

De andra lägena heter High Mix (HM), High Speed (HS) och High Quality (HQ), där den sistnämnda skapar exceptionell utskriftskvalitet och extremt detaljerade texturer så som till exempel läder och trä.

Nya material till Stratasys J850
Stratasys introducerar också två nya PolyJet-material. DraftGrey™ är ett billigt konceptmaterial som är idealiskt för snabba och prisvärda iterationer i början av designprocessen. VeroUltraClear™ är ett material som kan leverera hög transparens och fint detaljerade modeller med ett utseende som liknar glas. VeroUltraClear hjälper designers att visualisera interna funktioner och utseende så att man lättare kan upptäcka felaktigheter i designen.

J850 stöds av GrabCAD Print och Pantone Validated
J850 styrs av Stratasys programvara GrabCAD Print™ vilket möjliggör att användaren bland annat kan skriva ut alla tänkbara CAD-format utan att lägga tid på att konvertera till STL-filer. J850 är integrerad med Pantone Validated™, ett universellt färghanteringssystem som gör att designern kan hitta korrekta PMS-koder med ett enda knapptryck i GrabCAD Print™, och skriva ut i exakta färger som garanterar tillförlitliga och realistiska konceptmodeller i alla steg.

Kontakta Protech för mer information och priser.

Protech är Nordens återförsäljare av Stratasys
Protech har sedan 1993 varit nordisk återförsäljare av Stratasys 3D-skrivare. Vi har lång erfarenhet av additiv tillverkning och är idag Nordens största och mest erfarna leverantör av 3D-skrivare. Protech ansvarar för installation, utbildning, service och materialförsäljning till samtliga Stratasys produkter.

Kontakta en säljare
Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
Johan Nyström
johan.nystrom@protech.se
Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391

Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Telefon: +46 (0) 33 - 44 24 40

Medlemsnyhet

Företag
Protech Nordic AB

Girovägen 13
175 62 Järfälla
Sverige
Protech Nordic AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078