23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ABIC Kemi AB blir en del av Biesterfeldgruppen

| Medlemsnyhet | Företag ABIC Kemi AB

”Vi ingår nu i en multinationell koncern vilket kommer att öka vår leveransförmåga och vi kommer ha en än bättre kompetensförsörjning", säger ABICs VD Nicklas Johnson

"Det finns inga förändringar i personal eller ledning och vi kommer att fortsätta att vara en helhetsleverantör av kompletta tekniska och kemiska lösningar för den svenska och danska marknaden säger Nicklas Johnson VD ABIC Kemi AB. Att fortsätta leva upp till våra kunders behov och förväntningar kommer fortsatt att vara vår högsta prioritet.”

Biesterfeld Spezialchemie är en av världens ledande distributörer av specialkemiprodukter och lösningar. Företaget är representerat i Europa och Latinamerika och erbjuder lösningsorienterade, teknikbaserade  och kundanpassade lösningar. Biesterfeld Spezialchemie är en del av Biesterfeld Group som har varit aktiva som ett handels- och serviceföretag i 113 år. På 40 platser runt om i världen och som en övervägande familjeägd grupp är de en av de ledande distributörerna av plast, gummi och kärn- och specialkemikalier.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ABIC Kemi AB

Box 6131
600 06 Norrköping
Sverige
ABIC Kemi AB

Sänd till en kollega

0.078