23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Uppstart av ännu en Herbold tvättlinje för plastfilm

För att utöka sin verksamhet i Wels, Österrike, har WKR Walter valt en komplett integrerad lösning från HERBOLD Meckesheim GmbH. WKR Walter återvinner plastfilm från konsumenter.

För att utöka sin verksamhet i Wels, Österrike, har WKR Walter valt en komplett integrerad lösning från HERBOLD Meckesheim GmbH. Nyckelkomponenten i denna anläggning är den senaste generationen av HERBOLD VWE förtvättssystem, hydrocyklonseparering samt en tvåstegs centrifugaltork. WKR Walter återvinner plastfilm från konsumenter.

Inmatningen till linjen är balat material från Tyskland, baserat på DSD 310 spec.

Hydrocyklonsepareringen ger en effektiv tvättning av materialet, och det var ett grundkrav för framställning av högvärdigt återvunnet material för produktion av tunnväggig film.

HERBOLD och WKR Walter kan se tillbaka på en långvarig relation. Alla tre befintliga tvättlinjer har uppgraderats av HERBOLD Meckesheim GmbH med hydrocykloner de senaste två åren, vilket gjort det möjligt för WKR Walter att höja kvalitén på de tvättade flingorna till en helt ny nivå. För första gången kan WKR Walter driva tvättlinjen utan behov av en termisk torkanläggning, tack vare den effektiva centrifugaltorken från HERBOLD.

Den nya linjen har en kapacitet på 10.000 ton/år, och WKR Walter för redan diskussioner för ytterligare expansion.

För mer information, kontakta Battenfeld Sverige AB som är representant för HERBOLD Meckesheim GmbH.

Battenfeld Sverige AB
Skallebackavägen 29
302 41 Halmstad
Halmstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561984500

Sänd till en kollega

0.031