23948sdkhjf

Försäljningen upp med drygt 35 procent

Jämfört med 2020 ökade den kinesiska tillverkaren av formsprutningsmaskiner, Haitian International, sin försäljning under 2021 med 35,7 procent.

Försäljningen landade på 16 miljarder RMB (cirka 23,7 miljarder kronor) och mer är 56 000 maskiner såldes, skriver tillverkaren i ett pressmeddelande. Försäljningen av över 56 000 maskiner är ett historiskt rekord för Haitian.

Den största anmärkningsvärda försäljningsökningen noterade företaget på viktiga utomeuropeiska marknader som Nordamerika och Sydostasien, samt en stadig ökning av försäljningen i regioner som Europa och Sydamerika.

Försäljningen av formsprutningsmaskinen Haitian Mars Series, ökade med 33,2 procent. Försäljningen av Zhafir Electrical Series och Haitian Jupiter-serien med två-platteteknik, ökade med 44,3 procent på årsbasis respektive 54,8 procent, rapporterar Haitian.  

Framledes kommer Haitian i Kina, driva sin företags- och marknadsutveckling vid två huvudkontor. Det ena ligger i Ningbo och det andra i Shunde, södra Kina. Shunde-anläggningen befinner sig i en byggfas och förväntas starta provproduktion under andra halvan av 2022.

I Sverige representeras Haitian International av Plamako i Anderstorp AB. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094