23948sdkhjf

Fortsatt tillväxt för svenska Axxos

Leverantören av produktionsuppföljningssystem, Axxos Industrisystem AB redovisar en omsättningsökning på cirka 30 procent för 2015 jämfört med föregående år.
Företaget visade en tillväxt för 10:e året i rad vilket visar att företaget och dess produktionsuppföljningssystem, Axxos OEE, har ett gott renomé i Norden samt att allt fler företag har insett värdet att integrera ett analysverktyg i sin maskinpark.

–Vi har gjort många affärer under året med bolag som valt att utöka sin användning inom koncernen efter att ha använt Axxos OEE framgångsrikt under en längre period, säger Claes Gunnarsson, vd för Axxos Industrisystem AB.

Gunnarsson säger i ett pressmeddelande att den senaste versionen av systemet lanserades under 2015, och fått ett mycket positivt mottagande.

Under 2015 har företaget etablerat representation i Brasilien och i Mellanöstern. Dessutom har kundportföljen från bland annat England, Spanien och Kina vuxit.

Parallellt med en ökande systemförsäljning ser Axxos ett växande intresse för coachning och utbildning inom förbättringsarbete. /Axxos
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094