23948sdkhjf

…….och polyamidhärdningsteknik till Gabriel

USA-baserade specialkemikalieleverantören Gabriel Performance Products har köpt Basfs polyamidhärdningsteknik Versamid för epoxiburna applikationer.
-Produktlinjen Versamid är välkänd inom branschen och är ett förvärv som stärker vår position på epoximarknaden, säger Seth Tomasch, vd för Gabriel Performance Products.

Basf har för avsikt driva ett nära samarbete med Gabriels övergångskunder till mars 2016, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Kemijätten kommer även fortsättningsvis att tillverka, marknadsföra och sälja PUR-teknik på licensen för varumärket med Gabriel.

Basf Sydamerika är undantaget från transaktion och kommer att fortsätta att tillverka, marknadsföra och sälja polyamidhartser under Versamid varumärke i den sydamerikanska regionen.

Gabriel Performance Products uppges vara en av de marknadsledare spelarna inom området epoxitillsatser och specialkemikalierg. Företaget har som målsättning att utöka sina epoxi-specialerbjudanden utöver sin redan befintliga merkaptan-baserade härdningsteknik. /mrsplast.com
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.048